FREEDOM TO MOVE

VOLVO DOGODKI PO ADRIA REGIJI
April - september 2019
  • Slovenija
  • Hrvaška
  • Srbija
  • Makedonija
  • Albanija
  • Črna gora
  • Bosna in Hercegovina
 
 

DOGODKI

Doživetja Freedom to move

Od aprila do septembra 2019 bo karavana vozil Volvo potovala preko dežel jadranske regije. Ustavljali se bomo v krajih, kjer testne vožnje ponavadi niso na voljo, da bi tako izjemna skandinavska vozila približali vsem voznikom.

Pridružite se nam na doživetjih FREEDOM TO MOVE ter inovativna vozila Volvo, ki sodijo med najvarnejša svetu, doživite v živo. Izberite lokacijo, ki vam ustreza, in Volvo, ki ga želite preizkusiti.

 
 

O VOLVU

Vse, kar počnemo, se prične z vami

Omtanke

Smo znamka za ljudi, ki skrbijo za druge ljudi in svet, v katerem živimo. Ščitimo to, kar vam je pomembno. Temu pristopu pravimo 'Omtanke', kar po švedsko pomeni skrb in obzirnost do drugih, ter tudi ponovni premislek.

Desetletja inovacij

Pri Volvu nenehno razvijamo nove inovacije in nekatere od njih so spremenile svet. Leta 1959 predstavljeni tritočkovni varnostni pas je rešil preko milijon življenj, našo ‘Lambda sondo’, ki emisije zmanjšuje za 90 %, pa danes vsebuje skoraj vsak avto.

Zmagovalci nove dobe

Vozila najnovejše linije vozil Volvo so osvojila več nagrad kot kadarkoli prej v zgodovini. Prvi kompaktni SUV z naslovom Evropski avto leta, najvarnejši avto na svetu ter najbolj nagrajevani premijski SUV stoletja so naslovi, ki ponosno širijo ime znamke Volvo in dvigujejo njen ugled.

 
 

TESTNA VOŽNJA

Prijavite se na testno vožnjo

1. Kje in kdaj želite vozilo testirati?

{{item.name}}
{{item.name}}
( {{item.date_range}} )
{{item}}

2. Izberite vozilo, ki ga želite testirati

{{t.content.title_client_data}}

{{t.errors.first_name}}
{{t.errors.last_name}}
{{t.errors.phone}}
{{t.errors.email}}
Prosimo obkljukajte, da se strinjate s splošnimi pogoji.
Prosimo obkljukajte, da se strinjate s splošnimi pogoji.
 
 

Predstavljamo

Premierno spoznajte novi S60

Novi Volvo S60, ki nosi slogan ‘Ne posnemajte nikogar’, bo slovenski asfalt prvič okusil prav na roadshowu FREEDOM TO MOVE, kjer ga lahko odpeljete na vožnjo.

Spoznajte S60

Volvo V60 Cross Country

Odkrijte premijski karavan, ki vas odpelje v osrčje pustolovščine.

Spoznajte V60 CC

Pobuda E.V.A. spodbuja varnost za vse

Pri Volvu ostali avtoindustriji razkrivamo 40 let svojih raziskav prometnih nesreč, da bi pomagali ustvarjati varnejša vozila za vse. K večji varnosti prispevajte tudi vi in v nagradni igri osvojite pot v Gothenburg!

Pobuda E.V.A. in nagradna igra

Zmagovalci nove dobe v akcijski ponudbi

V omejeni akcijski ponudbi lahko z V40 v Volvo svet vstopite že od 139 EUR/mesec, XC40 vam je na voljo od 239 EUR/mesec, X60 in S90 pa že za 399 EUR/mesec.

Akcijska ponudba

 
Povprečna poraba goriva: 3,7 – 6,9 l/100 km. Emisije CO2: 98 - 179 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6b. Emisije NOx: 0,0103 - 0,0505 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00045- 0,0009 g/km, število delcev: 0,00505 E+11 – 0,619E+11. Akcijska ponudba financiranja velja ob nakupu novega vozila VOLVO po ponudbi KMAG d.o.o. po MP ceniku ob sklenitvi pogodbe o finančnem leasingu preko Unicredit, d.o.o. Ponudba za Volvo S60 D2 R-Design Kinetic zajema obdobje financiranja do 60 mesecev, 25% polog in plačilo 25% preostanka vrednosti, EOM = 2,43%, stroški odobritve 289,90 EUR (1% vrednosti vozila). Reprezentativni primer izračuna za Volvo S60 D2 iz akcijske ponudbe: vrsta financiranja: finančni leasing; predračunska vrednost predmeta financiranja: 28.990 EUR; lastna udeležba (polog): 25%, 7.247,50 EUR; znesek financiranja: 21.742,50 EUR; število obrokov: 60; mesečno plačevanje: 266,02 EUR ter zadnji (61-i) obrok: 7.247,50 EUR (25%); stroški odobritve: 1% vrednosti vozila; skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe: 23.208,7 EUR; letna obrestna mera: 1,99%, ki je spremenljiva in vezana na 6-mesečni Euribor, efektivna obrestna mera: 2,43% na dan 27.2.2017. Financiranje se lahko zavrne če stranka nima ustrezne bonitete. Cene vključ. vse dane popuste in prihranke in ne vključujejo kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Veljavnost ponudbe: do odprodaje zalog. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOx. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku vozil Volvo. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. VCAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana.

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij